Det är en härlig stämning på denna bar

God förmiddag, god förmiddag alla mina härliga och fina följare som jag har här på min blogg och välkomna till mig igen. Jag hoppas att ni känner att ni mår bra och att det ska bli roligt för er att få läsa ett nytt inlägg. Det finns en sådan trevlig bar som jag vill tipsa er om idag och det är en bar som hetr Bistro Matfors. 

Det är alltid trevligt att i goda vänner eller arbetskamtraters lag ge sig iväg till en bar, jag har själv besökt mången bar i Sundsvall med omnejd genom tiderna och de flesta barer påminner om varandra utan att sticka ut, däremot skiljer sig Bistro Matfors genom att det finns en alldeles speciell stämning i denna bar som sitter i väggararna. Det går inte riktigt att förklara men jag är helt övertygd om att ni som varit på denna bar i närheten av Sundsvall förstå vad jag menar. När man går till en bar så handlar det mycket om att ha trevligt, det är inte alkoholen egentligen som ska spela huvudrollen för alla har vi väl varit med om någon som har tappat både omdömet och stilen. Men att ta en drink eller två eller något annat man gillar att dricka är däremot aldrig fel, och jag gör det som sagt väldigt gärna på Bistro Matfors. Har ni någon bar i Sundsvall som ni är särskilt förtjusta i, skriv gärna och berätta om det i så fall. För övrigt så tycker jag att Bistro Matfors är en riktigt bra bar och har ni inte varit där så se till att ta er dit! Det var allt för mig för den här gången, ha en fin och härlig dag nu, alla mina kära vänner.